En blog om mine to små mirakler.

7. mar. 2012

jeg føler mig som et pattebarn

7. mar. 2012  at 13.42
Og jeg er helt vildt flov over det, derfor har jeg ikke skrevet noget om det før nu... men jeg har tænkt meget over de her følelser og de er vel egentlig ok at have og til at forstå.

Sagen er den at 5 dage efter Mikkel blev født, blev en anden lille dreng også født for tidligt. Drengen hedder Victor, og er søde Michelles lille dreng. De har haft deres kampe, Victor var nemlig meget lille da han blev født, men han har vokset sig stor og stærk og har nu fået lov at komme hjem...

Og her er det så de pinlige pattebarns følelser kommer frem... jeg er nemlig helt vild midsundelig!
Jeg vil OGSÅ hjem med mit barn!

Det er jo ikke fordi jeg ikke under Michelle at komme hjem med Victor, selvfølgelig gør jeg det! Jeg synes det er så fantastisk for dem at de endelig kan være en rigtig familie i de rigtige omgivelser. Men for pokker hvor det giver et stik i mit hjerte. Jeg vil jo også bare gerne nyde min barsel derhjemme med mand og børn.SÅ! Nu er det kommet ud og så kan jeg måske komme videre...


(p.s. kære Michelle, det er på ingen måde en kritik af dig, det håber jeg ikke at der er nogen der tror, jeg er meget glad på dine vegne, at i endelig kunne få Victor hjem... og fejre hans 3. mdrs. dag hjemme :)  )

3 kommentarer:

 1. der er forhåbentlig ingen der læser det her indlæg forkert - for det er fa fuldt ud forståeligt, at du har de følelser!

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke været en af dem, der skriver en masse kommentarer, men ser hvert eneste af jeres indlæg og nyder at se når i kommer med fremgang. Både her og inde hos Michelle.


  Jeg læser det ikke forkert. Der er jo INTET at sige til at du også ønsker at komme hjem til familien med din søde Mikkel.
  Det er lige så jeg sidder og får tåre i øjnene over at du har det som du har.
  Kan sagtens følge dig i dine tanker. Det må ikke være spor sjovt. Håber snart der er 100 % styr på din smukke dreng, så i også kan komme hjem. Det har i fortjent, ligeså meget som Michelle og smukke Viktor.
  Engang imellem føler man bare at verden er en ond ting.

  Kender det fra mit eget liv. Kan dog ikke lige pt skrive om grunden herinde. Den er sådan set ligegyldig, for her er det DIG vi skal have smil frem på :o).


  Krydser og håber at det meget snart kan blive din/jeres tur.

  Mange knus og tanker herfra.

  SvarSlet
 3. Åh søde Tina, jeg kan altså SAGTENS forstå dig. Jeg var da selv gul og grøn i hele hovedet af misundelse inde på NEO, når nogen fik lov til at komme hjem! Jeg tager overhovedet ikke dit indlæg personligt, og ved du hvad.. du må bande mig langt væk, hvis det hjælper lidt på hele situationen!
  Masser af kram og tanker til jer! Håber sådan at i snart får lov at komme hjem!

  /Michelle

  SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena