En blog om mine to små mirakler.

16. jan. 2012

Mikkels øje

16. jan. 2012  at 20.18
Måske er der nogen der har undret sig over Mikkels venstre øje.... det der giver ham det seje "pirat-look" :)

Vi er ikke sikre på om der er noget i vejen med det. Han kan godt åbne det men ofte er det kun det højre der åbnes..

Det var jo sådan at da han kom ud med cup, sad den i venstre side af panden og halvt nede over venstre øje, derfor tror jeg at det har noget med det at gøre.

Der har været to læger og kigge på det nu. Den ene spurgte ind til om han kunne smile med begge sider af munden, og det kan han, så han mente ikke at der var sket noget med nogle nerver.

Måske Mikkel bare er doven... man kan jo rent faktisk godt se bare med det ene øje, så hvorfor åbne det andet...

Nå, men der er sendt bud efter en øjenlæge så må vi se hvad han siger....

ja.... i fik jo så ikke svar på hvad der er galt med øjet, men nu ved i da at det ikke bare er for at "være sej" at han ligger der og blinker.... eller måske er det...

Read More

Psykolog

  at 09.53
Da vi lå på neonatal afdelingen tog jeg imod tilbudet om en psykolog. Jeg var af sted én gang og hun var bare slet ikke mig.
Jeg bestemte mig for at det her kunne jeg godt klare selv!

Fra mange sider er der dog virkelig blevet skubbet til mig, at jeg skulle se at få en anden psykolog. Jeg har ærlig talt været virkelig træt af at høre på det. Jeg har ikke den store tillid til psykologer og havde virkelig ikke lyst til at tage til en ny. Følte ikke det var nødvendigt, jeg skulle nok selv klare det her!!!

Så blev vi rykket til H1 og her fik jeg at vide at de havde en anden psykolog tilknyttet, som skulle være enormt god! Ja ja... den er god med jer.. han er vel som alle de andre psykologer og psykiatere jeg har mødt...

Følte mig faktisk virkelig presset til at snakke med ham og gik absolut ikke derind med positivt sind...

MEN.... der er altså et eller andet ved ham der gør at jeg føler mig tryg, at jeg kan snakke om de svære ting og han lytter! Altså ikke sådan at man kan se at der flyver andre tanker igennem hans hoved mens man snakker, nej han lytter faktisk til det jeg fortæller!!!

Jeg har sagt ja tak til endnu en tid hos ham.... måske det alligevel er meget godt det her!
Read More

Liva

  at 09.29
Der er rigtig mange der har spurgt mig hvordan Liva klarer alt det her, så nu vil jeg fortælle lidt :)

Vi har fra starten af graviditeten indvolveret Liva så meget som muligt, dog kun som hun selv har haft lyst til.
Hun var den første der fik at vide at der lå en baby i mors mave og hun blev ovenud lykkelig. Hun for rundt, hoppede i sofaen og råbte "jeg skal være storesøster, jeg skal være storesøster".
Hun har fulgt rigtig godt med i det hele. Har spurgt til babyen, nusset maven, kysset den og fortalt den at hun var dens storesøster, at hun elskede den og nok skulle passe på den. Meget rørende!!!

Nu kom Mikkel jo så til verden før han var klar! Det betød at vi kom til at opholde os rigtig meget hos ham på sygehuset og det er altså bare ikke et særlig sjovt sted for en 4-årig med krudt i rumpen.

Min mor tog ferie da Mikkel blev født så hun tog sig ekstra meget af Liva. Liva er helt tryg ved at være hos mormor og bedstefar, så det var helt perfekt.
Nogle dage holdt hun fri og hyggede med mormor, andre dage kom hun i børnehave.
Det var vigtigt for os og hende at hun fik så normal en hverdag som muligt.

I starten ville hun slet ikke snakke om sin lillebror eller fortælle at hun var storesøster. Men sikke en skuffelse det også må have været for hende at se ham.
Hun havde længe snakket om hvordan hun skulle kramme ham og kysse ham når han kom... og så måtte hun ikke engang røre ved ham...

Efterhånden blev det lidt bedre og da han kom i åben seng blev det lidt nemmere for Liva. Nu kunne hun nusse ham lidt og holde ham i hånden. Det ville hun rigtig gerne.
Ofte er det hende selv der ytrer ønske om at komme ud og besøge Mikkel, og det får hun som regel lov til.

Efter vi så er flyttet på H1 er hun blevet endnu gladere for ham! Nu er det første hun spørger om, når hun kommer, om hun må holde ham. Og hun er bare sød!!! Sidder bare ligeså stille og aer ham og holder ham i hånden. Hun er en meget kærlig og god storesøster!

Vi har faktisk været imponeret over hvor godt hun har klaret det! Vi oplever ganske lidt ind imellem, f.eks. har hun lidt letter til gråd end tidligere og ind imellem kan hun godt blive rigtig gal.
Hun var en dag meget sur på mig og kylede en gummistøvle efter mig. Normalt ville hun få skæld ud, men denne gang fik hun et knus i stedet for, det havde hun vist mere brug for.

Alt i alt klarer hun det faktisk imponerende godt!!! Den anden dag snakkede jeg med en pædagog i børnehaven, som sagde at de slet intet kunne mærke på Liva, så hvad end vi gør var det godt!
Det er dejligt at få at vide :)

Read More

Amning

  at 09.01
Jeg er stoppet med at amme! .... SÅ nu er det sagt... så kom bare an skide amme-mafia!!!!

Jeg havde ikke ret meget mælk tilbage og Mikkel blev lidt småirriteret ind i mellem når han blev lagt til.
Jeg forsøgte at holde det i gang med udmalkning, men set skulle være hver 2.-3. time.
Jeg kørte fuldstændig sur i det og kunne efterhånden mærke at jeg fik helt ondt i maven når det var ved at være tid til udmalkning.

Jeg havde længe overvejet at stoppe, men jeg fik så pokkers dårlig samvittighed overfor Mikkel.... følte at jeg frarøvede ham noget.

En aften tog jeg en snak med Carsten om det og skrev lidt i min online mødregruppe, for at få deres syn på det.
De fleste mente at jeg skulle stoppe amningen, når jeg havde de følelser omkring det.

Hele den første måned har jeg jo simpelthen malket mælk ud til det halve af sygehuset! Så der er SÅ meget i fryseren her på H1 og ligeså meget hjemme i vores egen fryser.
Derfor valgte jeg at sige stop! Det tog så meget af mit overskud, det overskud som jeg burde bruge på Mikkel.

Og da beslutningen ligesom var taget, kunne jeg mærke at jeg fik det langt bedre!

Jeg kan godt lide at amme! Men det skal ikke være for enhver pris!
Så nu er jeg en glad flaskemor :)
Read More

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena