En blog om mine to små mirakler.

22. feb. 2012

I trivsel

22. feb. 2012  at 15.40
Det er det vi venter på nu.... at Mikkel kommer i trivsel. Dvs. at vi godt snart vil se nogle rigtige baby-buddah-kinder.

Som skrevet, i et tidligere indlæg, havde Mikkel tabt sig en del. Han blev vejet på Riget d. 12 februar, der vejede han 3344g. Vi var godt klar over at han nok ville tabe sig efterfølgende men tilbage på Ouh sagde vægten d. 18. februar 3240g., 2 dage efter var den faldet til 3080g og i går var han nede på 3075g. Det er altså meget vægt at tabe for sådan en lille fyr.

Lægen kom ned og snakkede. Han sagde til os at han ville give Mikkel indtil torsdag, at bevise at han kunne tage på.... snak lige om en presser!
Hvis han ikke tog på skulle han til at have mad i cvk'et igen...
Det vil vi helst undgå fordi:
  1. Leveren har ikke godt af det og nu er hans levertal endelig ved at blive gode
  2. Cvk'et skal skiftes da det er stoppet til...
    Den fredag vi kom hjem fra riget så jeg at der var tilbageløb i det. Kaldte en sygeplejerske ind fordi jeg ikke vidste om det måtte være sådan. Hun sagde bare at så kunne vi jo se at det virkede og så gik hun igen.
    Efterfølgende har jeg fået at vide at de skal ordne det og skylle det igennem hvis der er tilbageløb, i stedet er blodet nu størknet derinde så cvk'et er stoppet til og derfor skal skiftes, hvilket betyder endnu en gang narkose. 
 Så vi krydsede virkelig fingre for at Mikkel begyndte at tage på.
Her til morgen var det så virkelig med rystende hænder at jeg lagde ham på vægten... og sørme om ikke han har taget hele 80 g på!!!!
Neeeej hvor blev jeg glad og sygeplejersken gav mig et stort knus :D

Så skal det bare fortsætte! Carsten har, siden fødslen, sagt at vi kommer hjem sidst i februar, hvor kunne det være dejligt hvis han fik ret :)

Read More

I er ikke gået forkert...

  at 12.10
Bloggen har bare skiftet udseende.

Jeg syntes vi trængte til et mere læservenligt tema, så selvom jeg var ret vild med de fine blomster, valgte jeg at lave det om.

Håber i også synes om det :)
Read More

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena