En blog om mine to små mirakler.

20. dec. 2011

I dag har været en god dag

20. dec. 2011  at 21.56
Brugte rigtig meget tid sammen med ham den lille fyr i morges.
Pusling kl.8 hvor han vågnede rigtig op og lå og kiggede rundt med sine dejlige øjne. Vi sad en time og holdt i hånd og kiggede på hinanden.
Så blev han træt og faldt i søvn.
Så så jeg lægen var på vej, så det ville jeg gerne lige have med. De forsøger stadig med maden og vi håber så meget at hans tarme fungerer, (jeg kan slet ikke holde tanken ud hvis de ikke fungerer!)

Så var der lige en snak med en socialrådgiver omkring min barsel mv.
Og så nåede vi til næste pusling :)

Han lå uden c-pap i over 3 timer i dag det er bare godt!

Han er så sød den lille fyr, brokker sig ikke med mindre der er grund til det. Han ligger bare og kigger med sine stor fine øjne og klemmer sin lille hånd om min finger.

(Jeg ved ikke hvad jeg gør hvis vi ikke får ham med hjem. Jeg vil slet ikke tænke tanken :,-( )


I dag kom Carsten og Liva så ud på sygehuset, Carsten klarede kl. 16 puslingen og sad med Mikkel noget tid efter, mens Liva og jeg hyggede os.
Jeg skulle med hjem og sove i dag, det tror jeg var rigtig godt for os alle sammen. Liva havde været så ulykkelig i går, de ringede til mig og hun græd bare i telefonen, hun savnede mig og ville have jeg skulle komme hjem.... Shit hvor var det hårdt :,-( jeg kunne jo intet stille op.
Så i dag tog jeg hjem sammen med dem og sover herhjemme.
Og vi har rigtig hygget os her til aften, har læst godnat historie i fars og mors seng og har sunget 2 godnatsange.
I morgen skal jeg følge hende i børnehave, det glæder vi os begge til:)

Vi overvejer om jeg skal til at sove hjemme hver nat. Så længe Mikkel ligger på H5/neonatal har jeg mulighed for det, men når vi en dag (forhåbentlig) rykker på H1 (børneafdeling) skal jeg indlægges sammen med ham.
Det skal bare ikke gå ud over Liva, hun er stadig bare min lille pige.

Da jeg kom hjem stod den smukkeste buket på spisebordet til mig, fra Carsten og Liva. <3 Her til aften kom et par venner forbi. De havde taget imod en kurv fra nogle piger fra en hjemmeside jeg bruger meget, http://baby.dk , de havde samlet sammen til en fantastisk kurv med alt hvad hjertet begærer... Sodavand, slik kiks, shampoo, bilblad til Carsten, kaj bamse til Mikkel, små ponyer til Liva. Der var bare alt! Det varmer så meget at så mange mennesker tænker på os, på Mikkel... Det er så rørende alle de gode tanker der bliver sendt vores vej! Alt i alt, dejlig dag i dag :) (det driller desværre lidt med billederne når de ryger ind fra min iPad)Read More

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena