En blog om mine to små mirakler.

13. mar. 2012

Hvordan mon det går med Mikkel?

13. mar. 2012  at 20.46
Jeg tror vist lidt at jeg mangler en rigtig opdatering på hvordan det hele egentlig går med Mikkel.
Der bliver hele tiden ændret i rytmen på sygehuset hvilket er ret meget frustrerende! Og det er nok det der er kommet til at fylde meget den sidste tid herinde.

Men Mikkel... ham den lille tykke :D
Det går faktisk rigtig godt med ham. Han er ved at blive dejligt rundkindet og i går var han helt oppe på 4135g!

Det vi kæmper med nu er at hans tarm skal begynde at fungere ordentligt. Den vil ikke rigtig tage næring til sig, så han tager ikke på.... eller det gør han jo, men det skyldes det tpn han får i sit cvk.Den sidste uge har han fået 320ml i døgnet, udover de 600ml modermælkserstatning han skal have. Så vi har sovet på sygehuset da det har taget 10 timer.
Vi er så kørt hjem ved 7-tiden om morgenen, det passede med at jeg så kunne spise morgenmad med Liva og følge hende i børnehave. Være hjemme hele dagen, hente Liva i børnehaven om eftermiddagen og puttet hende om aftenen. Så er Mikkel og jeg kørt på sygehuset omkring kl. 20 hvor han igen er blevet koblet til tpn'en

I dag skulle vi så have stuegang med proffessoren, Steffen Husby, og finde ud af hvad vi nu skulle gøre.
Jeg havde spurgt sygeplejersken om der mon var mulighed for at Mikkel kunne nøjes med at få Tpn hver 2. dag, det var hun dog ikke sikker på da hun aldrig havde været med til det på den måde før.
Jeg forklarede Steffen at vores lille familie er ved at bryde sammen, Liva reagerer meget kraftigt (mere om det i et nyt blogindlæg) og i det hele taget kan vi snart ikke mere. Det forstod han udemærket og han syntes at hver 2. dag var en god plan!
JA!!!!
Det betyder, hvis alt går okay, at den næste tid (som nok er 1 uge) forløber således.

Vi tog hjem i morges, og sover hjemme i nat. Imorgen kl. 8 tager vi på ouh til blodprøver, skift af plaster ved cvk'et samt vejning. Hvis Mikkel ikke har tabt sig alt for meget så får vi så lov at tage hjem igen. Tilbage på OUH onsdag aften til overnatning og 10 timers tpn, hjem torsdag morgen og være hjemme hele torsdag, sove hjemme, hjemme hele fredag og så ud og sove på OUH fredag aften... hjem igen lørdag morgen, være hjemme hele lørdag, sove hjemme, være hjemme søndag og så ud og sove på OUH søndag aften osv osv..

Nej hvor vi bare håber og krydser fingrer for at Mikkel kan tage nok på på den måde her!

Og skal vi så ikke slutte af med et par lækre billeder af godterne :)

Klar til en tur i barnevognenHmm hvad er du for en sær en????

Århhh det er jo Panda-ven
 

Waaasssuuuppp, panda-ven og jeg hænger lige lidt ud

Tullen i bad

Se lige hvor langhåret hun er blevet!

Liva giver mad :)

Read More

Sundhedsplejerske

  at 19.59
Da Mikkel var et par dage gammel blev vi ringet op af vores sundhedsplejerske. Hun havde fået besked om at Mikkel var kommet til verden, men dog ikke om hvordan det var gået, at det var 8 uger for tidligt, at Mikkel var syg osv.
Herefter har vi jævnligt haft kontakt via mail og havde fået arrangeret besøg. Dog måtte vi aflyse første gang da Mikkel blev indlagt på rigshospitalet.

Senere måtte vores sundhedsplejerske så overdrage os til en anden, da hun selv skulle på efteruddannelse. Den nye sundhedsplejerske har arbejdet 18 år på H1, hvor Mikkel er indlagt nu, så vi synes egentlig det er en helt god udskiftning, da hun jo så kender til mange af de problematikker der følger med et barn som Mikkel.

I går kom hun så på besøg herhjemme. Det var egentlig mest for at vi kunne hilse på hinanden, for de "almindelige" sundhedsplejersketing er ikke nødvendigt endnu. Mikkel bliver jo vejet og holdt øje med på OUH endnu.
Men det var dejligt at få sat et ansigt på og at få snakket lidt.
Bla. var jeg meget interesseret i at høre om mødregrupper og rent faktisk har de mødregrupper for præmature børn. Den har jeg sagt ja tak til!
Der er lige startet en op, men så længe vi er på sygehuset kan jeg ikke være i en, så det må blive den næste der starter op, forhåbentlig når vi at komme hjem fra sygehus inden da.

Vi er så heldige, hvis man kan sige det om vores situation, at vi får besøg ca. 1 gang om ugen, fordi Mikkel har de problemer han har + at han er for tidligt født, hvor andre kun får 3 besøg og ellers må gå til åbent hus ved sundhedsplejeskerne.

Samtidig får vi mulighed for fysioterapeut samt ergoterapeut, hvis det bliver nødvendigt. Det er godt med alle de tilbud synes jeg.

Alt i alt var det et fint besøg, det var dejligt at få hilst på hende og få svar på lidt af de ting jeg har tænkt på.
Read More

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena