En blog om mine to små mirakler.

13. mar. 2012

Sundhedsplejerske

13. mar. 2012  at 19.59
Da Mikkel var et par dage gammel blev vi ringet op af vores sundhedsplejerske. Hun havde fået besked om at Mikkel var kommet til verden, men dog ikke om hvordan det var gået, at det var 8 uger for tidligt, at Mikkel var syg osv.
Herefter har vi jævnligt haft kontakt via mail og havde fået arrangeret besøg. Dog måtte vi aflyse første gang da Mikkel blev indlagt på rigshospitalet.

Senere måtte vores sundhedsplejerske så overdrage os til en anden, da hun selv skulle på efteruddannelse. Den nye sundhedsplejerske har arbejdet 18 år på H1, hvor Mikkel er indlagt nu, så vi synes egentlig det er en helt god udskiftning, da hun jo så kender til mange af de problematikker der følger med et barn som Mikkel.

I går kom hun så på besøg herhjemme. Det var egentlig mest for at vi kunne hilse på hinanden, for de "almindelige" sundhedsplejersketing er ikke nødvendigt endnu. Mikkel bliver jo vejet og holdt øje med på OUH endnu.
Men det var dejligt at få sat et ansigt på og at få snakket lidt.
Bla. var jeg meget interesseret i at høre om mødregrupper og rent faktisk har de mødregrupper for præmature børn. Den har jeg sagt ja tak til!
Der er lige startet en op, men så længe vi er på sygehuset kan jeg ikke være i en, så det må blive den næste der starter op, forhåbentlig når vi at komme hjem fra sygehus inden da.

Vi er så heldige, hvis man kan sige det om vores situation, at vi får besøg ca. 1 gang om ugen, fordi Mikkel har de problemer han har + at han er for tidligt født, hvor andre kun får 3 besøg og ellers må gå til åbent hus ved sundhedsplejeskerne.

Samtidig får vi mulighed for fysioterapeut samt ergoterapeut, hvis det bliver nødvendigt. Det er godt med alle de tilbud synes jeg.

Alt i alt var det et fint besøg, det var dejligt at få hilst på hende og få svar på lidt af de ting jeg har tænkt på.

0 søde beskeder:

Send en kommentar

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena