En blog om mine to små mirakler.

2. feb. 2012

Min baby får stress...

2. feb. 2012  at 11.18
... fordi der bare er undersøgelser, blodprøver, scanninger, fysioterapeut osv osv osv... han får bare aldrig fred!

I går var vi til scanning med ham. De skulle tjekke lever og galdeveje. I 1 time skulle han ligge stille i maskinen og trods det at han ikke havde fået mad i 5-6 timer klarede han det så fint.

Forøvrigt skulle han lige have taget en kæmpe bunke blodprøver inden ... og fordi han fastede måtte han ikke engang få sukkervand til smertelindring. Han var rigtig gal og græd, jeg sagde til laboranten at han fastede så derfor var han lidt ekstra sur. Så tager hun hans blodsukker som er fint og hun siger "SÅ sulten kan han da heller ikke være med det fine blodsukker"... øhhh... JO... han har ikke fået mad i flere timer så selvfølgelig er han sulten... dumme dame! Som vist mest af alt bare syntes at jeg var lidt hysterisk..

Nå, men han blev scannet... De var så nødt til at bede os komme senere igen da de skulle bruge flere billeder og sørme om vi da så ikke også lige skulle af sted i dag igen.. denne gang dog uden at faste.

Mikkels lever har det ikke godt og de forsøger så at finde ud af hvad der påvirker den.
På scanningen skulle de tjekke om det var galdevejene der var problemet og det så desværre ud til at de er nærmest helt lukkede....
Dvs. at det muligvis ender med endnu en operation.... og denne gang på rigshospitalet!

MEN!!!! Snakkede med en læge som sagde at hun ikke troede på det var det der var galt og jeg spurgte selvfølgelig hvorfor hun ikke troede det. Hun sagde at med erfaringer, tidligere børn med Mikkels historie osv. er det meget meget sjældent at det har været lukkede galdegange.
Hun mener i stedet at leveren er påvirket af det ernæring han fik i drop + den CMV virus han har - begge dele noget der kan være hårdt for leveren.
Hvis det "bare" er det, som vi selvfølgelig håber, så skal der tid til, så leveren kan komme sig.

I morgen er Mikkel så skrevet på akutprogrammet til en leverbiopsi. Jeg er SÅ bange for det! Ikke fordi det er farligt, men jeg kan slet ikke klare at han skal i narkose igen, igen, igen :-(

Men lægerne er dygtige og de ved hvad de gør, det må jeg forsøge at finde ro i!
Så i morgen biopsi, med mindre der kommer mere akutte patienter ind.

Og hvordan har jeg det så???

Jeg har det AF LORT! Jeg er så træt, helt langt ind i!!! jeg føler at jeg er ved at knække fuldstændig sammen og kan slet ikke holde det ud længere. Der bliver bare ved med at være noget og jeg føler bare at det aldrig får en ende.
Jeg er ved at få fuldstændig spat af at være på det her sygehus og bare slet intet privatliv have.
Jeg vil bare hjem!

Jeg ville ønske jeg kunne kravle ned under min dyne og blive der til det hele er overstået.
Read More

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena