En blog om mine to små mirakler.

9. maj 2012

Aftengymnastik

9. maj 2012  at 21.32
Så sover man så dejligt bagefter




Read More

Mine drenge

  at 10.19
Jeg elsker jer 
 






Read More

Henvisning til fysioterapi og ergoterapi

  at 10.11
I går fik jeg brev fra fysioterapeuten vi var tilknyttet på OUH. Hun havde sendt en henvisning til kommunens fysioterapeut, men henblik på øvelser osv. til Mikkel.
Men hun vil også meget gerne indstille Mikkel til ergoterapi. Hun synes at han har så mange problemer, både motoriske, men også sensoriske, at han har brug for ekstra hjælp.

Jeg er både glad og trist.

Glad fordi det er så godt at der kan gøres noget og at der bliver gjort noget. At vi har mulighed for at tage imod tilbuddene så Mikkel kan få hjælp allerede nu, så han problemer, forhåbentligt, kan løses hurtigt.

Trist fordi alle forældre bare gerne vil have et rask barn der ingen problemer har og hver gang vi skal til noget nyt af det her, bliver jeg mindet om at Mikkel har problemer.

Lidt uddrag fra fysioterapeutens papirer:

Rygliggende: Han giver god og langvarig øjenkontakt, smiler, pludrer og charmer. Hovedet holdes i midten let roteret til højre som er favoritsiden.
Der er nedsat aktiv rotation til venstre, men fri passiv bevægelighed.

Bevægelserne er sitrende, hakkende og lidt stive.Hænderne holdes ofte knyttet med tommelen inde i håndfladen, men hånden kan dog også åbnes.
God stabilitet i rygliggende, hvor han løfter benene op til maven og rører ved lårene.
Han er endnu ikke begyndt at trille til siderne og placeret i sideliggende forsøger han ikke aktivt at komme til rygliggende, dette sker dog ofte alligevel, da han er meget ustabil i stillingen og derfor mister balancen og triller rundt.

Placeret i maveliggende løfter han hovedet ca. 45 grader. Støtter let på underarmene som er placeret langt tilbage og kun den øverste del af brystet løftes fri fra underlaget. Han er meget ustabil i stillingen, men har på trods af det en god udholdenhed og holder stillingen i længere tid.

Så står der lidt om ledende som er meget stive, men som bevægelserne gentages løsnes de.

Sensorisk er Mikkel sart. Forældrene er opmærksomme og gør meget ud af at skærme ham.  Desuden observeres ifm. undersøgelsen at han tydeligt reagerer ved stillingskift og bliver ifm. undersøgelsen meget ked af det til sidst, hvilket tolkes som overstimulering.

Tilslut skriver hun at han har (er?) hypertoni, hvilket vil sige at han har meget spænding i musklerne og at kvaliteten af hans bevægelser er påvirket af dette.

Vi håber at fysioterapi og ergoterapi kan hjælpe Mikkel

Read More

Photo a day - Dag 9

  at 09.10
 

Hver eneste dag går jeg tur.
Nogle dage længere end andre, men det bliver minimum til et par kilometer om dagen.
Billedet er fra i går, der gik jeg 8 km




Read More

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena