En blog om mine to små mirakler.

16. jun. 2011

Og så bløder jeg igen.....

16. jun. 2011  at 18.22
SHIT!

Har snakket med vagtlægen som har beordret mig til at tage den med ro og ikke gå for meget rundt. Bliver det værre eller får jeg smerter skal jeg ringe derud igen så jeg kan komme til en akutscanning, hvis det fortsætter som nu skal jeg kontakte egen læge imorgen som så vil sende mig til en akut-scanning.

Jeg er skide bange :( 
Read More

Blod er ikke ligefrem det man har lyst til at se...

  at 13.22
.... og SLET ikke når man er gravid...

Men i går aftes, da jeg lige skulle på wc inden sengetid, var der blod på papiret efter jeg tørrede mig. Det var ikke meget, og helt lyserødt, men jeg blev så bange, fik sindsygt ondt i maven og rystede over hele kroppen mens jeg med gråd i stemmen kaldte på Carsten og sagde "Jeg bløder".
Han skyndte sig ud til mig og fik mig ind i seng...
Og det eneste der for igennem mit hovede var "hvordan skal vi forklare det for Liva"... Carsten var så sød og forsøgte at berolige mig selvom han selv var bange og jeg græd og græd bare.

Han googlede en masse og læste op for mig alle de steder hvor der stod at det var helt normalt at pletbløde lidt i starten og så længe jeg ikke havde ondt eller styrtblødte skulle jeg ikke være bekymret..

Men for pokker hvor er det svært ikke at bekymre sig.

I løbet af natten havde jeg blødt ganske lidt og første toilettur var et også kun en anelse... siden da har jeg stort set ikke blødt så jeg håber vi slap med forskrækkelsen!!!

Jeg har dog mailet min læge og kommer der bare en lille smule mere så tager jeg fri i morgen, for så vil jeg tjekkes... kan ikke holde den uvished ud!!!

Det var det skidte for nu!!!!

Og så kommer der lige et mavebillede... fra i dag hvor jeg er 7 uger og 6 dage henne!!!



Read More

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena