En blog om mine to små mirakler.

29. mar. 2012

Ugler til ungerne

29. mar. 2012  at 14.28
Har lavet denne ugle-uro til ungernes værelse.
Er slet ikke tilfreds med hvordan deres værelse ser ud, men en dag, når jeg har lidt overskud skal jeg i gang med oprydning, indretning osv. deroppe og så er planen at få en masse små fine ting ind, som jeg bla. synes denne uro er :)



Read More

Til tjek

  at 13.30
Så var det tid til vægttjek på OUH.

Som altid var jeg meget spændt og nervøs, det er lidt som om at den vægt afgør om vi er købt eller solgt.

Vægten sagde + 20g, siden søndag aften, og jeg blev ret nedtrykt, da jeg havde forstået at Mikkel skulle tage ca. 25g på om dagen.
Men så fik jeg snakket med en sygeplejerske som fortalte at for det første er det 25-40g pr. dag for "almindelige" børn, men da Mikkel mangler halvdelen af sine tarme skal vi ikke regne med at han tager så meget på.
For det andet skal Mikkel lige finde ud af at føle sult. Han er vant til at TPN'en fylder ham op så han ikke rigtig kan mærke at han er sulten eller hvor sulten han er, så det skal også lige i gang.

Normalt ser de at børnene taber sig når de bliver taget af TPN'en og så først derefter begynder at tage på, så at Mikkel har taget 20g på er bare rigtig godt!

Det ville have været rart at få at vide inden vi tog hjem mandag morgen så jeg ikke skulle bekymre mig om det.

Vi skal først på OUH igen på mandag, til endnu et tjek. Er alt godt tager de hans CVK ud :D Og herefter vil de så først se os efter påske...

Kan i mærke det???? Friheden!!!


Mister Coolio
o

Read More

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena