En blog om mine to små mirakler.

27. okt. 2011

Jordmoderbesøg og 4 års undersøgelse.

27. okt. 2011  at 10.41
Kl. 8 i morges var jeg afsted til endnu et jordmoderbesøg ved søde jordmoder Sara.

Fik snakket med hende om plukveer og bekymringer om for tidlig fødsel. Hun siger at jeg bare skal fortsætte med at slappe af som jeg gør og så reagere hvis jeg bliver urolig eller hvis plukveerne gør ondt og bliver regelmæssige.
Der var ikke noget i min urin, men hun sendte den alligvel til dyrkning for at få tjekket om der måske er en blærebetændelse der driller.
Hun foreslog mig at skrive en "ønskeseddel" til fødslen, fordi der var så mange ting der gik galt sidst, som jeg bare ikke ønsker skal ske igen... bla. at Liva og jeg var skilt de første 2 dage.

Hvis alt går godt og jeg føder til termin så kan jeg få lov at gå hjemme til veerne går rigtig igang, det vil jeg virkelig gerne!
Tilgengæld skal jeg så "overvåges" når jeg kommer på sygehuset, da jeg fik kejsersnit sidst og de derfor holder ekstra øje med arret... men det er jo så sådan det er og det er også fint :)

Hun spurgte om jeg kunne have lyst til at få akupunktur, hvilket jeg sagde ja til, så det skal jeg til at have på svangerklinikken, skal bare vente på en indkaldelse, det bliver lidt spændende at prøve.

Og så blev der lyttet hjertelyd <3

Han har det godt derinde og det er det vigtigste!

Kl. 9.30 skulle Liva så til hendes 4 års undersøgelse, da det ikke gik så godt den dag hun blev vaccineret.
Hun var helt med på det hele. Gik selv hen for at blive målt og synes det var spændende da øjnene skulle tjekkes, da lægen holdt en hånd for hendes ene øje bad Liva selv om at få de "briller" man bruger til det :)
Og jeg skal da lige love for at hun er vokset!!!!
På 1 år er hun gået fra 14,7 til 17,4 kg og fra 94cm til 107cm!!!! Det er jo helt vildt!!!
Og Liva er selvfølgelig også helt som hun skal være :)

Nu sidder Liva og ser Askepot og guffer popkorn og jeg vil snart smide mig ind på sofaen og måske tage en lille "morfar" :)
Read More

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena