En blog om mine to små mirakler.

18. apr. 2012

Se bassen :)

18. apr. 2012  at 16.08
Selvom han er en rigtig sur "jeg-nægter-at-sove-mere-end-20-min-af-gangen" tiger, så har vi da også hygget lidt i dag 


 


Read More

Tigerspring

  at 14.16
Har i hørt om det før?

Nogle hollandske forskere har fundet ud af at børn går igennem flere udviklingsspring/tigerspring. Det har de fundet ud af ved at studerer adfærd hos mere end 10.000 børn. De har, meget præcist, kunne forudsige hvornår børnene vil ramme disse perioder, nærmest på uger!

Efter hvert spring vil barnet have tilegnet sig nogle nye færdigheder.

Det første spring kommer når barnet er ca 5 uger gammelt (4 1/2-5 1/2 uge) (regnet fra terminsdato)
De andre spring kommer ved ca. 7 uger,  11 1/2 uge, 14 1/2 uge,  22 1/2 uge, 33 1/2 uge, 41 1/2 uge, 50 1/2 uge, 59 1/2 uge og 70 1/2 uge - det kan dog ske med et par ugers marginer... Men jeg må sige at Mikkel rammer dem meget præcist!!!

Når børn rammer ind i et tigerspring reagerer de ofte ens, det kan være ved at de

  • Græder oftere
  • Ønsker mere fysisk kontakt
  • Seperationsangst i større grad
Og en masse andre ting. Mikkel reagere især ved at ville være på arm konstant og at sove ekstremt dårligt!!! (dårligere end han normalt gør).

Så da Mikkel i går havde en dag hvor jeg ikke kunne ligge ham 2 min. måtte jeg hen og kigge i min "tigersprings-app" og sørme om ikke der lige netop i går startede endnu et tigerspring.

Det spring han er ved nu hedder "Glidende overgange" og når han er ovre det, om ca. 1 uge, vil han begynde at lære at trille, være mere livlig, roligere bevægelser når han følger ting med øjnene m.m.

Det er ret spændende, men også ret hårdt når man har en "tigersprings-baby". Men det hjælper lidt når man ved hvorfor han gør de her ting.
Read More

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena