En blog om mine to små mirakler.

19. jan. 2012

Snart hjemme???

19. jan. 2012  at 09.40
I går var Mikkel af droppet 10 timer og det gik bare rigtig fint.

Om aftenen, da vi kom tilbage på hospitalet, fik han dog lagt sonde igen. Det var aftalt på forhånd, så det var helt okay. Grunden til det er at de vil presse ham lidt, fylde mere mad på han så han kan komme helt af næringen i hans drop. Men da Mikkel stadig er lille og slet ikke skulle have været født endnu, er han meget træt og kan derfor ikke spise et helt måltid af flaske, derfor skal resten gives i sonde. Det er jeg nu blevet oplært i så vi stadig kan komme hjem.

Her til morgen kommer sygeplejersken så og siger at han bliver koblet af 14 timer i dag!!!

Men så til stuegang, er det så proffessoren der er her. Jeg får at vide at de vil tage ham HELT af droppet!!!
De vil se om ikke han kan tage på og trives kun ved Neocate (modermælkserstatningen). Samtidig er næringen i droppet hårdt ved hans lever, hvilket jo ikke er godt. Og så kan de se at hans output (det der kommer ud i stomiposen) er langt større i den periode han er på droppet end når han er fri af det. Det er ellers ikke normalt, da næringen går lige i blodet, men det sker ved nogle børn og nu ved vi jo alle godt at Mikkel er noget helt særligt ;-)

Vi skal stadig sove på sygehuset, men sikke en frihed vi får nu. Det er jo helt vildt og vi havde dælme ikke regnet med at det ville skride fremad i det her tempo!!!
Read More

Søskendekærlighed

  at 09.15
Når der kommer en lille baby i familien, kan man godt risikere at der opstår lidt jalousi fra de ældre søskende.
Når babyen så er født for tidligt og oveni har været meget syg, kan der nok opstå endnu mere jalousi!

Det har vi været forberedte på. Både at Liva kan blive rigtig sur på Mikkel, som jo har taget hendes mor fra hende, men også at hun kan blive sur på mig!

Men alle de tanker vi har haft omkring det er da virkelig blevet gjort til skamme!

Liva er simpelthen så glad for og stolt over at Mikkel er hendes lillebror!!!
Hun nusser og krammer og kysser.
Han lånte hendes seng i går da vi var hjemme. Pludselig lå hun inde hos ham, bare helt ligeså stille, mens hun holdt ham i hånden.

Senere mens Carsten og jeg sad i køkkenet og Mikkel lå på sofaen, opdagede vi pludselig at Liva lå ved siden af ham og var ved at fortælle ham en hel masse. Mikkel lå bare med store øjne og kiggede og lyttede :)

Det er fantatisk at se det bånd de allerede er ved at knytte.

Read More

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena