En blog om mine to små mirakler.

7. mar. 2012

Hvad går tiden med?

7. mar. 2012  at 10.29
I øjeblikket er vi (Mikkel og jeg) på OUH fra ca. 8-16.30.
Og hold op hvor kan tiden føles lang! Jeg er nødt til at være på afdelingen da Mikkel er koblet til i al den tid vi er her, dvs. jeg kan ikke engang gå tur med ham.
Jeg er glad for at her er internet, for  det er det min tid går med. Bloggen her, læse andre blogs, Facebook og baby.dk..... det kan ærlig talt godt blive træls og kedeligt i længden.
Jeg har ellers altid været kreativ, kan godt lide at sy, men man slæber ikke lige symaskinen med på sygehuset, lærer aldrig at strikke og hækle... så hvad skal man så finde på.
Venter på en bog der gerne snart skulle komme med posten, men træthed gør at jeg har svært ved at koncentrere mig om at læse...

Så ja... det bliver computer og internet....

Hvis i sidder med gode ideer til syslerier på sygehuset, hvor der ikke skal indkøbes en masse og slæbes en masse med, så sig endelig til, hvad som helst der kan gøre ventetiden kortere!

4 kommentarer:

 1. Du kan evt have noget stof og mønstre med, og så få klippet mm. en masse klar til at sy:-)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hmm du kunne jo udtænke fantastiske måder at glæde din mand på? :D

  SvarSlet
 4. Hvad med ecoist/candy wrapper flet - altså tasker, punge kurve osv.? Det kan laves af nærmest alt - kaffeposer, slikposer, reklamer, aviser etc. (alm. papir bør nok lige overtrækkes med noget bogbinderplast). Det er nemt at gå til, og det kræver en saks, materiale af flette af, en nål og noget snor. Alternativt er der bukoba-flet, som er punge flettet af gavebånd. Linker lige: candy wrapper: http://genbrugblirguld.blogspot.com/p/tasker-af-plastikemballage.html
  Bukoba: http://www.lovmandsminde.dk/33257015?i=41835782

  Og sender så lige en stor hilsen af sted mod jer. Jeg håber, at det nu - som i skrivende stund-nu! - er jeres tur til medgang, så Mikkel kan blive helt rask, og I kan samles igen som familie på fuld tid.

  SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena