En blog om mine to små mirakler.

21. feb. 2012

Update - Liva

21. feb. 2012  at 11.27
Min lille store stærke pige <3

Så sød og omsorgsfuld....


Hun var hos mormor og bedstefar hele den uge vi var på Rigshospitalet. Og hun har hygget sig, ingen tvivl om det, men hun har også haft det rigtig rigtig svært.
Min mor har fortalt om hvor let hun er begyndt at græde, hendes bedste ven i børnehaven fik blodnæse og Liva brød fuldstændig sammen over det, og så er hun begyndt at tisse i bukserne igen.

Hun klarede det også næsten lidt for godt det hele, så det er kun godt at hun kommer ud med det nu og reagerer! Men for pokker hvor gør det ondt i mit hjerte.

Vi har snakket om at hun skal have lidt mere at vide om hvad der sker. Selvfølgelig er der ingen grund til at fortælle hende at Mikkel har været ved at dø, men hun kan godt få lidt mere at vide end hun ellers har fået.

Så nu skal hun forhåbentlig være hjemme ved os meget længe nu!!!

I dag er hun dog i Løvens hule med mormor :) Det har hun glædet sig meget til!
JEG ville dog ønske at det var mig der skulle den slags ting med hende, men det kan jo desværre ikke lade sig gøre lige nu.Hun er stadig meget glad for sin lillebror, det er rigtig dejligt! ind imellem synes hun dog han er lidt træls, det er vist i sær når han skriger meget længe og højt! og det kan man vist ikke bebrejde hende.1 kommentar:

  1. Åh, stakkels pige. Men som du selv skriver, så er det jo godt at hun kommer ud med følelserne, på det ene eller anden måde - ellers ender det jo bare med at bliver 'kvalt' i lillebror.

    SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena