En blog om mine to små mirakler.

10. okt. 2011

Scanning og en tur på svangreklinikken

10. okt. 2011  at 13.05
Vi var jo til scanning i dag og lillebror har det rigtig godt og vokser som han skal.
Men fordi jeg har født for tidligt sidst ville de så gerne scanne min livmoderhals. Mens de scannede fik jeg en plukve og min livmoder hals gik fra at være 47mm til at være 32mm og åbnede sig lidt...
De sagde jeg skulle snakke med en læge om det, da de ikke ville fortælle noget om risko osv.
Så ind til en læge som også mente at det var ret meget den forkortede sig pga. en plukve. Derfor ville hun gerne have mig på svangreklinikken for at få en sprøjte lungemodner, så derop med mig... og jeg skal så have en mere i morgen.

Var så her til middag hos min egen læge som sagde jeg skulle snakke med dem i morgen ang. sygemelding, men at hvis de ikke sagde noget ville hun lade tvivlen komme mig til gode og give mig en sygemelding.. og det har jeg det også bedst med... er nødt til at passe på ham den lille og på mig selv.

Men synes godt nok bare det er rigtig træls og bliver da også skide nervøs :(

Jeg får da godt nok en del plukveer hver dag, men slet ikke så slemt som sidste graviditet, så havde helt ærligt ikke tænkt at der kunne være noget.


Nå men Liva synes det var rigtig spændende at være med og kiggede nysgerrigt på alt der skete... men lidt synd at det så endte med at blive lang tid vi skulle være derude... men hende og Carsten gik en tur og sådan lidt, for at få tiden til at gå  :)

0 søde beskeder:

Send en kommentar

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena