En blog om mine to små mirakler.

31. okt. 2011

Hvad går der lige af mig???

31. okt. 2011  at 10.13
Har i flere dage haft 3 poser slik liggende i køkkenet... UDEN at røre dem! I stedet har jeg spist pokkers mange clementiner... har i dag lige tømt det net jeg købte i går :D

Oveni er jeg begyndt at drikke mælk! jeg har ikke drukket mælk i flere år, udover det der kommer på min morgenmad, men nu drikker jeg det... næsten hver dag.. af glas! Og gerne flere glas i træk.

Mon det er lillebror der kræver?

3 kommentarer:

 1. det er det da helt sikkert! jeg drak også viiiiiiildt meget mælk da jeg var gravid. altså, jeg er ret glad for mælk generelt, men da jeg var så langt som du er nu, stod jeg gerne op en 3-4 gange om natten og drak et KÆMPE glas mælk :-O

  Jeg læste din tråd andetsteds om bristninger, Tina, og det er altså ikke noget du skal være voldsomt bekymret over. Jeg mærkede intet da jeg bristede (3. grads bristning). Det var selvfølgelig skrækkeligt at blive syet, som du ved, men det var jo fordi jeg havde en røv af en læge der ikke ville bedøve. Metchen bad af netop den grund, sin læge om at bedøve helt vildt, så det gjorde hun ;) Jeg sad i skrædderstilling dagen efter fødslen, på trods af den omfattende bristning, såe... Det er en RIGTIG god ide, at købe sådan en lille rejseflaske fra matas som du kan hælde lunkent vand i når du skal tisse, og så hælde vandet samtidig med at du tisser, for så opløser det lidt tisset og så svider det ikke så meget ;) Jeg var enormt bange for at lave stort efterfølgende, men efter nogle dage kunne jeg jo ikke holde mig længere, og det gik helt uden problemer. og køb det blødeste af det blødeste toiletpapir til at tørre dig med!!

  Og så bare husk at knibe bagefter ;)

  (du må gerne spørge mere, hvis du vil det, bare send en mail :-))

  SvarSlet
 2. Sjovt som det kan ændre sig....

  Jeg er ikke specielt nervøs for bristninger, havde bare aldrig hørt dem beskrevet som 1., 2. og 3. grads før :-S
  Jeg tænker lidt at jordmoderen forhåbentlig ved hvad hun laver og hjælper mig igennem og så må vi tage den derfra...
  Men det beroliger mig da at mange siger de slet ikke mærker når det sker :)

  SvarSlet
 3. ja, jeg synes i hvert fald ikke det er slemt. som regel brister man lige præcis når hovedet kommer ud - logisk nok egentlig. men oftest brister man fordi man 1) ikke kan lade være at presse når jordemoderen siger man liiiiige skal holde igen eller 2) skal føde rigtig rigtig stærkt (hvilket var mit tilfælde). Så ja, din jordemoder hjælper dig helt sikkert igennem det, der er intet at bekymre sig for :)

  SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena