En blog om mine to små mirakler.

4. sep. 2011

Vores weekend

4. sep. 2011  at 18.59
Fredag fik jeg fri fra arbejde kl. 15. Jeg havde i min pause nået at koge æbler og forberede til æblekage, forberede kylling i karry og gøre wc rent... Så. Da jeg fik fri skulle jeg bare ned og hente Liva, herefter hjem og have gjort rent og så ellers forberede div. til om aftenen.
Jeg skulle holde endnu en fødselsdag for Liva, den sidste, for madklubben + børn.
Menuen var ristaffel og æblekage til dessert. Det var første gang jeg lavede begge dele og det blev faktisk rigtig rigtig lækkert!!!!

Liva hyggede sig og fik endnu engang nogle fine gaver. En drengedukke, som hun havde ønsket sig + en lægekuffert med indhold. Et sæt med pløkmosaik + et computerspil, som hun fik brugt rigtig meget lørdag.

Det var en rigtig hyggelig aften og det blev lige lidt for sent da Liva kom i seng.

Lørdag morgen vågnede hun også lige lidt tidligere end hun burde, så hun var noget træt.
Dagen gik med ren afslapning. Carsten havde, sammen med et par venner, været hos sin bror fredag og der var vist røget en del rødvin indenbords, så han var ret flad lørdag... og ja, jeg ... efter jeg er blevet gravid kan jeg ikke holde til at komme alt for sent i seng, så min lørdag foregik også mest på langs.
Om aftenen var vi dog inviteret over til nogle gode venner og spise. Lækker mad!!!

Søndag, i dag, gjaldt det så den årlige familietur i min familie. Vi mødes altid den 1. søndag i september på Galaxen i Nårup  en lækkert område hvor vi spiser og hygger os, med en fin legeplads hvor ungerne kan boltre sig. Det var en rigtig hyggelig dag!!!

Her følger lidt billeder fra i dag.
0 søde beskeder:

Send en kommentar

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena