En blog om mine to små mirakler.

26. aug. 2011

Så blev min store dejlige pige 4 år!!!

26. aug. 2011  at 13.36
Det er helt vildt!

I lørdags blev hun fejret af hele familien. Det var super hyggeligt, jeg har skrevet om det længere nede.

Men i går var hendes rigtige fødselsdag.

Vi var tidligt oppe! Kl. 6 stod jeg op, med boller i ovnen så der kunne være nybagte boller til morgenmaden. Omkring 6.30 vækkede vi Liva, hun var ikke meget for at skulle op, men så kom hun vist i tanke om at der var noget med en fødselsdag, så der var sikkert også gave, og så drønede hun neden under :)

Der blev pakket gaver op og spist morgenmad, og så blev Liva kørt i børnehave, de skulle til filmfestival og se alfons Åberg. Kl. 13 skulle vi ned i børnehaven og fejre hende, hun fik sunget fødselsdagssang, pakket gave op og delt muffins ud (som jeg havde bagt om formiddagen)

Herefter skulle vi til lægen, til Livas 4 års undersøgelse + vaccine. Jeg havde taget fri på Livas fødselsdag og derfor var det også der jeg havde bestilt tid hos lægen, da jeg pga. mit job ikke kan tage fri i tide og utide... men det var godt nok et dumt valg at træffe :-(
Vi blev først kaldt ind til vaccinen, vi havde ikke fortalt Liva om den da hun er en pige der ikke skal "advares" om sådan noget... det skal bare være "Ind-stik-ud" og så slut... men sygeplejersken begyndte at fortælle Liva om at hun skulle stikkes og at det godt kunne gøre ondt og hvorfor det var vigtigt osv osv osv... så Liva nåede at køre sig selv helt op allerede inden stikket, så da det kom skreg og græd hun helt vildt :-( Det var så hårdt og jeg var ved selv at begynde at hyle... godt Carsten var med.

Da vi så skulle ind til lægeundersøgelsen efterfølgende ville Liva INGENTING, så vi fik kun vejet hende og så må vi tage de andre ting en anden dag.

Det var sgu synd at bruge hendes fødselsdag på det :-(

Efter lægen tog Liva og jeg i Rosengårdcentret og mødtes med mormor. Vi skulle i Build a bear hvor gaven fra mormor skulle laves, det hjalp gevaldigt på humøret :-)
Bagefter et smut i Fætter Br hvor Liva kunne hente en lille fødselsdagsgave samt bruge de sparemærker hun havde samlet sammen.

Herefter kørte vi hjem igen og jeg gik i gang med aftensmaden.... ribbensteg med kartofler og brun sovs muuuuuummms (jeg er mesteren i sprøde svær!)

Så var der tid til at lege med de nye ting hun havde fået og så skulle hun i seng.0 søde beskeder:

Send en kommentar

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena