En blog om mine to små mirakler.

30. aug. 2011

19. uge

30. aug. 2011  at 07.33
Sikke tiden flyver!!! Er i dag 18 + 3, dvs der ikke er lang tid til jeg er halvvejs igennem graviditeten.
Mange sagde til mig, da jeg blev gravid, at tiden går stærkt 2. gang og at jeg skal huske at nyde graviditeten... men at den gik SÅ stærkt havde jeg alligevel ikke regnet med... 21 uger og 4 dage er der tilbage!

Har kun 3 børn i dagpleje nu, vil ikke tage flere ind af flere grunde.
1. der skal skrives kontrakt for minimum 3 mdr. hvilket snart er for sent.
2. Tror ikke jeg kan få flere børn ind, da de jo ved at det max. kan blive til og med december.
3. Sidste graviditet blev jeg sygemeldt tidligt, det vil jeg helst ikke denne graviditet, så jeg gør hvad jeg kan for at skåne mig selv. Dvs. 1/8 - 1/11 har jeg 3 børn og 1/11 - 1/1 har jeg kun 2 børn og herefter går jeg så på barsel.

Jeg glæder mig allerede helt vildt til at komme på barsel... i håbet om at kunne få lidt mere søvn inden der kommer endnu en lille søvnafbryder ;-)

Det er desværre ret hårdt, økonomisk, kun at gå med 3 børn og det bliver jo kun værre af at jeg når ned på to børn... derfor har jeg planer om at ønske mig babyudstyr i julegave, selvom det ikke er det fedeste at få... men vi må spare hvor vi kan.

D. 9/9 skal vi til misdannelsesscanning, vi håber begge meget på at de også kan se køn den dag, men ellers får jeg jo to ekstra scanninger hvor de så forhåbentlig kan se det på en af disse.
Jeg har bare ingen fornemmelse for køn denne gang.
Sidst var vi begge sikre på en pige og ret tidligt drømte jeg også, en meget tydelig drøm, om at det blev en pige...
Denne gang var første drøm om barnet en pige der skulle hedde Elise, men et par dage efter drømte jeg at det blev en dreng... og jeg kan ikke rigtig FØLE det!
Så vi er bare rigtig spændte :)

Jeg mærker den lille hver dag nu, især om aftenen når vi lige er gået i seng bliver den fantastisk vågen! Det er så skønt :) Desværre har hverken Carsten eller Liva mærket den endnu, men det kan ikke vare længe og jeg glæder mig til at dele sparkene med dem :)

Liva er ret interesseret og spørger meget til babyen og også til hvordan det var da hun blev født og var baby osv.
Det fylder rigtig meget hos hende kan jeg mærke, men jeg kan også mærke at hun reagere lidt på det, hun er til tider ret sur på mig, slår og forsøger at bide, det har hun aldrig gjort før, men det er nok meget normalt.
Håber virkelig at vi slipper for alt for meget søskendejalousi når den lille kommer, men ellers må vi tage den derfra og tackle det på den bedst mulige måde.

Jeg selv har det rigtig godt! Er ikke besværet endnu, dog har jeg svært ved at sidde lænet fremover, men det er da til at have med at gøre.
Jeg har taget ca. 6 kg på indtil nu, det er vist meget fint, selvom jeg ikke bryder mig om at kigge på vægten. Den har heldigvis stået stille de sidste 4 uger :)
Maven vokser fint, det samme gør babserne der nu hedder størrelse 75F!!! Og er på vej i en G... det er jo vanvittigt!!!

Ellers går alt som det skal her :)

Og så lige et mavebillede fra i dag - 18 + 32 kommentarer:

 1. oh my gaaaaawd! du har jo gigakasser nu :-O
  men du ser pissedejlig ud, det gør du altså.

  jeg synes også din graviditet går temmelig hurtigt, men jeg var jo heller ikke around da du fik Liva ;)

  det bliver så spændende at høre om I får en søn eller en datter...jeg sagde også først I fik en søn og så at I fik en datter, så jeg kan ikke engang sidde og bryste mig af "insiderviden", møhøø!

  og hallo altså! vi skal sgu da ses eller sådan noget snart!! måske skal vi arrangere en biftur igen? :-D

  SvarSlet
 2. Det er sindsygt! De er jo snart i Dolly Parton størrelse! Tør slet ikke tænke på hvor stor de bliver når mælken begynder at løbe til :-S

  Om 9 dage!!! Så håber jeg at vi får svar på hvad det er der gemmer sig derinde...

  Og jo! Lad os snart ses!!! Det kunne også være jeg kunne invitere herhjem, der er rigelig plads til at andre også kan komme med...

  SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena