En blog om mine to små mirakler.

14. jun. 2012

Shit mand!

14. jun. 2012  at 19.47
Sikke en forskrækkelse!

Kl. 15.30


Mikkel har den sidste uge ikke helt været sig selv. Irritabel, har ikke rigtig ville spise, mere ked af det.
I nat var en rigtig slem nat.
Han var vågen hver 2. time hvor han bare skreg fuldstændig utrøsteligt!
Her til morgen havde han 38.4 i feber og vi besluttede at ringe til H1.
Sekretæren derover kunne godt huske Mikkel og selvom hun også, ligesom os, mente det nok var harmløst, så ville hun alligevel gerne snakke med en læge.
Lægen ringede 1 times tid senere og ville gerne lige have os til tjek. Pga. smittefare måtte vi dog ikke tage på H1, men skulle på børnemodtagelsen, så der tog vi ud.

Mikkel blev vejet (+ 320g på 3 uger! så nu er han over 6kg!) og målt, fik taget blodprøve og urinprøve (som var lidt af en prøvelse... prøv lige at fange midtstråleurin i en kop fra en lille baby :-S)

Nå men svar på prøverne kom tilbage. Urinprøven var der en smule blod i, hvilket kan skyldes hvis der var lidt virus.
Tilgengæld var blodprøven ikke super god! Lactattallet, som var det tal vi fulgte tæt da Mikkel havde NEC, var meget højt - 4,9! Det skal gerne ligge under 2 og aller helst under 1... så 4,9!!!
Det gør os selvfølgelig virkelig virkelig nervøse!

Vi skulle så have taget endnu en blodprøve senere og så håber vi på at tallet er faldet!
Det er det jeg sidder og venter på lige nu.

Carsten er hjemme. Der er sommerfest i Livas børnehave og hun har bare glædet sig så meget! Og det kan mit moderhjerte simpelthen ikke bære hvis hun skal gå glip af!
Min mor kommer med, så Carsten har mulighed for at komme herud hvis det bliver nødvendigt, og så sørger min mor for mad. De skulle have madkurv med derned, som jeg skulle have ordnet i dag... jeg havde allerede i hovedet bagt madmuffins og pølsehorn, men det blev det så ikke til :-(

Nu må jeg bare vente....

Kl. 16.00
Der er nu blevet tager blodprøver igen og jeg venter på svar på disse.

Kl. 17.00
Så var der svar på de sidste prøver. Sygeplejersken kom ind og spurgte om jeg var tryg ved at tage hjem.
Lactattallet var nede på 1 så der var simpelthen sket en fejl ved første blodprøve!

Hold da op hvor var jeg lettet!

Så kunne vi tage hjem og jeg kunne nå at være med til det sidste af sommerfesten i børnehaven :)


Når man har et barn der har været så syg som Mikkel har været, så er det simpelthen forfærdeligt at der sker så dum en fejl!
Vi blev så bange!!!!!
Heldigvis gik det godt! :)

6 kommentarer:

 1. Hold da op en forskrækkelse. Der er da ikke noget at sige til at I blev bange men hvor godt for jer og ikke mindst Mikkel at der var sket en fejl. Og godt I nåede noget af sommerfesten. Liva har med garanti været glad for at se jer:-)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Puh, det giver et helt stik inde i hjertet bare når jeg læser din overskrift. Jeg var helt i tvivl om jeg turde læse videre. Det må være så hårdt at blive sat tilbage til alt den bekymring og uvished i oplevede dengang og så på grund af en dum fejl :-( håber det bare er de dumme bisser der stiller, nu må de gerne snart bryder igennem hvis det er dem så lille Mikkel kan få det bedre igen.

  SvarSlet
 3. Vi er bare meget obs når det kommer til Mikkel og vi er glade for at vi tog derud og fik ham tjekket... tænk hvis der rent faktisk havde været noget!!!

  Jeg håber det bare er bisser på vej, men det ser dog ikke sådan ud endnu.

  Han har heldigvis sovet godt i nat har kun været oppe 1 gang :)

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå at I blev forskrækket, sikke da en besked at få. Godt at det bare var en fejl, selvom det selvfølgelig ikke må ske.
  Håber at Mikkel snart er frisk igen. God bedring med ham.
  Knus Christina

  SvarSlet
 5. Puha, sad med hjertet helt oppe i halsen, og så faldt det lige på plads igen. Kan godt forstå st i bliver forskrækkede, men dejligt at det "kun" var en fejl...

  Maria

  SvarSlet
 6. Jeg kender hverken dig eller Mikkel, sådan rigtigt, og jeg sidder alligevel med en klump i halsen hver gang jeg læser sådan noget her, bliver rigtig nervøs for den lille gut. Træls med en fejl, men godt det bare var det <3

  SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena