En blog om mine to små mirakler.

1. jun. 2012

Mødregruppe

1. jun. 2012  at 17.13
Hele min graviditet har jeg set frem til at skulle starte i mødregruppe, men så gik det hele jo ikke rigtig som det skulle.

Men i dag er jeg endelig startet i mødregruppe.
Det er en præmaturgruppe hvor vi er 6 mødre med børn.
Mikkel er den ældste af børnene og også den af børnene der er født senest og var størst ved fødslen, alligevel er han den der har haft det længste og sværeste forløb.
De andre børn er født fra uge 27 og frem.

De to af de andre lå jeg på neo sammen med, rigtig hyggeligt at se dem igen og ikke mindst at se ungerne igen... de er bare søde!!!

I dag skulle vi fortælle om vores fødsel. Vi var dog to der ikke nåede det i dag, så vi skal fortælle næste gang...
Men hvordan de andre kunne fortælle om det uden at vræle forstår jeg altså ikke... jeg er ikke sikker på at jeg kan fortælle om det der skete dengang, uden at fælde en tåre...

Der er 2 sundhedsplejesker med og vi skal mødes 4 gange i alt, hvis vi så har lyst til at fortsætte med at ses så skal vi selv stå for det. Det håber jeg på, for de virker rigtig søde de andre piger :)

Mikkel charmede og råbte højt og var vildt interesseret i de andre børn, i sær i Oscar som sad ved siden af, og som er Mikkels "gamle" værelseskammerat fra neo :) Mikkel gloede og gloede og smilede og smilede :D

Det var rigtig hyggeligt og jeg glæder mig til næste fredag hvor vi skal ses igen.

Nu er jeg spændt på hvordan Mikkel reagerer på det hele... Han havde sovet 2 1/2 time til formiddag inden vi skulle derind, alligevel var han træt efter 1/2 time derinde :)2 kommentarer:

  1. det fortæller bare noget om omfanget af Miraklet Mikkel! Hvor er det fedt, at der er samlet en mødregruppe for mødre i samme situation, jeg kan lige forestille mig hvor nedslående det ville være, at være i en "normal" mødregruppe med et for tidligt født barn!

    SvarSlet
  2. Hvor lyder det dejligt for jer med en mødregruppe med andre forældre i samme situation. Det må være dejligt at dele med nogen som selv har prøvet det. :)

    SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena