En blog om mine to små mirakler.

16. apr. 2012

Kiropraktor

16. apr. 2012  at 20.40
Kl. 8.30 trådte vi ind af døren ved kiropraktorerne Gyrst i Vestergade i Odense. Vi havde en tid hos Trond.
Jeg var meget spændt på hvad han kunne sige og om han kunne gøre noget for Mikkel.

Han fik, kort, Mikkels historie og bagefter mærkede han på ham.

Allerede inden, var Mikkel begyndt at pjevse lidt, måske han kunne mærke at jeg var lidt nervøs, men da så Trond begyndte at trykke lidt på ham for at mærke efter spændinger osv så satte han i et skrig!
Og han skreg og skreg og skreg!
Det var ikke fordi Trond gjorde noget som gjorde ondt på Mikkel, men Mikkel er blevet "pillet ved" så tit og ofte har det jo ikke været rart, så der skal ikke meget til.

Trond kunne mærke at Mikkel havde noget siddende fast i nakken og mellem skulderbladene og det ville han gerne forsøge at løsne. Så han trykkede, ganske forsigtigt, disse steder.
Og Mikkel skreg stadig.

Åhh mit moderhjerte! Men det er jo for hans egen skyld! Og hvis det kan hjælpe ham!

Jeg har selv været ved kiropraktor, og det gør ikke ondt, men er ikke vildt behageligt, så jeg ved jo godt hvad det er der bliver gjort. Derfor turde jeg også godt lade Trond fortsætte.

Mikkel faldt i søvn efter en flaske og sov 2 timer!!!! I sin barnevogn!!!! (som han eller aldrig vil sove i med mindre den triller)
Senere tog han en 40 min. lur og sidst på eftermiddagen tog han 2 timer mere i barnevognen (dog hvor vi gik tur den ene time)

Jeg er meget spændt på hvordan natten kommer til at gå, det var i hvert fald en glad og tilfreds lille dreng der blev puttet her for 1/2 time siden.På fredag tager vi et smut op til Trond igen.

1 kommentar:

  1. Amen hvor er han da sød. Håber at i får en dejlig nat og en glad Mikkel igen. hvor er det synd, for både barn/børn og voksne når man ikke ved hvorfor de små søde pus skriger.

    Og tak for pakken. Den er modtaget. Så småt det er altså. Men fint det er det. Og der skal nok komme en man kan forkæle med det ;o)

    SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena