En blog om mine to små mirakler.

6. feb. 2012

Så venter vi igen

6. feb. 2012  at 11.01
Sikke en nat!!!
2 gange var stomiposen utæt - jeg må have været en klovn da jeg satte den på... Så den skulle skiftes og det er altså ikke bare lige vupti... (tror jeg skal prøve at beskrive det i et andet indlæg).
Samtidig skulle hans tøj jo så skiftes da det også var smurt ind. Han lå ved mig i sengen så her skulle der skiftes lagen... Og det skete 2 gange!!!
Oveni skulle han så faste fra kl. 4.

Kl. 6 vågnede han og var sulten og herefter skreg han så stort set uafbrudt i 2 1/2 time.

Nu er kl. 11 og vi venter stadig på at komme til den biopsi der var kl. 8....
Så 7 timers faste indtil videre.

Jeg forstår simpelthen ikke at det ikke kan planlægges! Og jeg forstår slet ikke at man ikke kan tage børn ind først!
Jeg synes det er virkelig kritisabelt at det foregår på den måde her!!!

5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare irriterende :( Håber snart at der sker noget!

  SvarSlet
 2. det er dybt kritisabelt! de skal ikke give jer en tid hvis ikke de er helt sikre på at kunne overholde den - bare sådan nogenlunde!!

  SvarSlet
 3. Vi er jo på akutlisten, hvilket betyder at der jo kan komme andre, mere akutte foran i køen, og det forstårmvi også godt.... Men det er altså en lille baby på 2 mdr vi snakker om :-(

  SvarSlet
 4. Kære Tina,

  Bliver nødt til at skrive til dig. Har længe fulgt med fra sidelinjen. Faktisk helt tilbage fra "Navlestrengen", hvor jeg en kort periode var aktiv, da jeg var gravid med min søn. Da i flyttede til Baby.dk, flyttede jeg ikke med, men kiggede ind engang i mellem og kunne dermed følge med i bla. dit liv.

  Har ikke været derinde længe, men alligevel fulgt nok med til at vide at du var gravid med nr 2. Læste dine tanker om angsten for at føde for tidligt- noget som må føles helt mærkeligt nu. Er selv gravid med 2eren- nr 1 kom også 5 uger for tidligt. Kunne sagtens genkende dine tanker og har spændt fulgt med..

  Og ja, Kære Tina, nu står i midt i mareridtet. Heldigvis med en lille stærk fighter i blandt jer. Det må være uendeligt hårdt, men jeg synes at i klarer det så flot. Kan godt forstå at du nogen gange har brug for at smide håndklædet i ringen og gemme dig under dynen, men jeg ved også at i sådanne en situation er det umuligt. Men i skal nok komme igennem det, - jer allesammen! Jeg er sikker på, at i er en stærk familie.

  Pas nu på dig selv. Sørg for at tale om det- jeg ved at det lyder som en kliche, men det hjælper altså:). Og ellers så skriv, skriv, skriv, som jeg ved at du er så god til. Hvis ikke på bloggen, så bare til dig selv. Det er en god måde at få styr på tankemylderet.

  Tilykke med Mikkel!!! Han er skøn og ligesom han skal være:)

  SvarSlet
 5. Det er fandeme for dårligt! Undskyld mit sprog, men det er bare så ringe at han skal være uden mad så længe! Stort kram til jer og et los i r*ven til sundhedsvæsenet.

  SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena