En blog om mine to små mirakler.

25. feb. 2012

Pis og papir

25. feb. 2012  at 06.24
Man tror det er løgn.... Der bliver bare ved med at komme noget med Mikkel.
Han fik jo lagt nyt CVK og var startet op med TPN.
Planen var at vi i morgen kl 13 måtte tage hjem og blive til søndag morgen.

Kl. Ca. 1 vågner Mikkel og er sulten, jeg giver ham mad. Han er nået halvvejs igennem flasken da jeg ser at hans hals ser noget hævet ud. Jeg kalder på en sygeplejerske og da vi kigger efter er han også hævet hele vejen hen over venstre side af brystet.

Så nu er der blevet brugt et par nattetimer på lægetjek, anestæsilægetjek, røntgen, frakobling af slanger, lægning af sonde m.v.

Der er blevet rykket i cvk'et eller noget i den stil, i hvertfald sidder det ikke længere rigtigt så imorgen skal der lægges et nyt :-(

Det er så synd for Mikkel at han igen skal i narkose, men jeg har altså også lidt ondt af mig selv for jeg havde sådan glædet mig til at komme hjem og hygge med familien :-( og nu skal jeg fortælle Liva at vi alligevel ikke kommer hjem....

Pis og papir!!!

Se lige hvor voldsomt det er :-(


Update her til morgen:
Hævelsen har fortaget sig meget. Tilgengæld er bulen ved arret på maven blevet værre og ser meget betændt ud plus nu har han fået feber.
Venter på svar på blodprøver og en læge.

6 kommentarer:

 1. Det ser smertefuldt ud. :-( Hvor er det synd, at i skal igennem endnu en narkose. Håber de snart kan fortælle hvad der præcis skyldes, og i snart er fri for læger. Knus.

  SvarSlet
 2. Øv altså, hvor er det bare for meget. Håber der snart kommer afklaring.Knus Sine

  SvarSlet
 3. Åhhh nej .... Det er da mere end svært for jer alle fire.
  Sender mange tanker og ønsker om, at NU må det da for pokker snart vende til stabil fremgang.
  Knus fra Christa

  SvarSlet
 4. hvor er det bare synd altså! - både for dig og for Mikkel :( nogle gange tænker jeg, at lægerne kører lidt for meget "på rutinen" og så sker der lige en lillebitte fejl hist og en lillebitte fejl pist, men de små fejl kan give kæmpe skader. Eller smerter om ikke andet. Og det er bare ikke okay når man har at gøre med en lille dreng på ikke engang 3 måneder endnu, der ikke kan sige pip eller kvæk hvis noget føles forkert!
  Jeg håber det er den allersidste narkose han skal i nu - EVER!

  SvarSlet
 5. Jeg må nok indrømme, at da de i starten af den her process sagde, at det ville være "to skridt frem, og ét skridt tilbage", havde jeg aldrig drømt om hvor sandt det ville være! Det er som om, at der hele tiden opstår situationer der skal håndteres.
  Det er så frustrerende, at selve situationen ikke snart bliver hverdag. Det var til at leve med, hvis Mikkel f.eks. skulle ligge i drop hver dag fra 8-17, og vi så kunne regne med det. Planerne ændres dagligt, og det er ulideligt!

  SvarSlet
 6. Det er SÅ frustrerende. Vi når lige at tænke "yes! Nu er vi der næsten" og så er vi der bare ikke alligevel!!!

  Og dejligt med mande-kommentarer! Også selvom de er fra Mikkels far ;-)

  Flere mænd!

  SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena