En blog om mine to små mirakler.

12. jan. 2012

Lidt af hvert

12. jan. 2012  at 22.40
Det går RIGTIG GODT her!!!
Mikkel har endnu engang hevet sin sonde op i nat, så vi ville se om den overhovedet var nødvendig længere. Hvis han skal undvære den skal han spise 30ml ved hvert måltid. Idag har han spist mellem 35-40 ml ved hvert måltid! Han kan bare det shit!!!
Han er koblet af sit drop, med ekstra næring, nogle timer hver dag, i dag er det 6 timer og så forhøjes det med 2 timer hver dag. Når vi når op på 12 timer uden drop - 3 dage - må vi nok få lov at være hjemme de timer og så bare komme på sygehuset om aftenen. Det er så stort og fortsætter det sådan her er vi jo snart hjemme :)

Jeg går lidt og overvejer at stoppe med at amme... eller jeg har nok allerede taget beslutningen, men jeg skal bare lige finde ud af hvordan jeg undgår al den her dårlige samvittighed.
jeg har ikke ret meget mælk tilbage, så hvis det skal i gang skal jeg malke ud oftere end jeg gør nu, dvs. nok hver 2.-3. time døgnet rundt.
Tilgengæld har jeg en kæmpe pose med flasker med mælk her på sygehuset og en ligeså stor derhjemme... altså mælk jeg har malket ud.

Han kan ikke nøjes med modermælk og det er muligt at vi på et tidspunkt helt er nødt til at droppe modermælken fordi tarmene ikke rigtig får det ud af det de skal..
Men indtil videre får han det.
Må indrømme jeg er ved at køre død i det her udmalkning, men tætheden ved amning er så dejlig...

Jeg ved ikke om jeg skal stoppe amningen og så kun give flaske fra nu af... altså han vil jo så i det næste lange stykke tid stadig kunne få min mælk, bare på sutteflaske i stedet for...

Nej hvor er jeg meget i tvivl og nej hvor har jeg mega dårlig samvittighed.

I morgen skal jeg snakke med en psykolog, en anden  end sidst... føler mig presset til det og er egentlig ikke særlig positivt stemt... nu må vi se om han er god...

0 søde beskeder:

Send en kommentar

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena