En blog om mine to små mirakler.

25. sep. 2011

Tyk og træt og gammel

25. sep. 2011  at 08.57
Ja sådan føler jeg mig godt nok i dag, men har det dejligt indeni :)

Fredag var vi til min storesøsters 40 års fødselsdag. Rigtig hyggelig eftermiddag og aften. Vi kom lidt sent hjem og jeg havde svært ved at falde i søvn.

Lørdag morgen skulle jeg tidligt op og ordne huset og bage boller inden jeg fik gæster. Der kom en flok af de søde "damer" jeg kender fra min online mødregruppe. Det var SÅ hyggelig en dag!!!!
Og jeg fik gaver til lillebror :) En fin påfugle-rangle fra Lamaze og en cool bodystocking!
Og søde Trine havde taget tærte med til Carstens og min aftensmad. Hun husker hvordan det er at være gravid og træt og syntes, når jeg nu lagde hus til besøget, at vi så skulle have nem aftensmad... og hold da op hvor var det skønt! Da de alle var taget hjem, var jeg simpelthen HELT kvæstet!!!!

I dag står den så på brunch i madklubben, det plejer også altid at være rigtig hyggeligt! Og i dag tager jeg af sted uden barn, så Liva skal være hjemme og hygge med far :)

Her til morgen lå vi alle 3 i sengen sammen og lillebror begyndte at sparke helt vildt rundt. Jeg spurgte Liva om hun ville mærke, så hun lagde hånden på min mave og fik en masse spark! Hun smilede over hele hovedet!

Lige i dag er jeg SÅ utålmodig og synes der er en evighed til januar :) Men jeg er rent faktisk 22 + 1 i dag og der er kun 18 uger tilbage!

0 søde beskeder:

Send en kommentar

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena