En blog om mine to små mirakler.

9. aug. 2012

Har du lyst til at blive gæsteblogger?

9. aug. 2012  at 13.28
Skulle der mon sidde andre præmaturforældre derude som kunne have lyst til at dele deres historie, så vil jeg tage imod med kyshånd!

Jeg vil gerne lave et par tråde med andre præmaturforældres oplevelser af det at føde for tidligt, det efterfølgende forløb, hvordan i klarede det som familie og hvis der er større søskende og meget gerne, hvis i har et stort barn, hvordan det går nu.

Jeg hører også gerne fra andre familiemedlemmer til præmaturbørn, venner til familier med præmaturbørn, hvem som helst der har et godt indlæg at byde ind med :)

Skriv til mig på minemirakler@gmail.com og fortæl lidt om din historie.


På forhånd tak :)

Tinas underskrift

P.s del gerne dette indlæg på facebook eller andet så det kommer ud til så mange som muligt.

6 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare som en god ide :) Jeg blev indlagt i 32. uge på grund af truende tidlig fødsel, på grund af en infektion (Gruppe b streptokokker). Heldigvis fik jeg hurtigt behandling og min søn blev inde til 38+1. Men synes alligevel at det er spændende at læse historier ala dine og vide at min søn nok skulle have klaret det alligevel! :)

  SvarSlet
 2. Ja jeg tænkte at det måske kunne være lidt spændende at få andres historier med også.

  SvarSlet
 3. Og hvor var det godt for jer at han blev inde og blev bagt færdig :)

  SvarSlet
 4. Det tror jeg måske godt jeg kunne. Det er nok mest historien med Hasse da hans historie jo er helt ekseptionel... Inde på min blog har jeg hele forløbet... er det bare det du vil have? Plus hvordan det har været her efterfølgende?
  Signe

  SvarSlet
 5. Meget gerne Signe!
  Hvis du har skrevet forløbet ned er det bare rigtig fint! Hvis du har lyst til at knytte lidt flere ord til også om hvordan det har været efterfølgende må du meget gerne det!
  Vil du maile det til mig?

  SvarSlet
 6. super, det bliver nok først i morgen eller i aften :) Håber det er ok :)Laurits bliver 1 år på søndag så vi har en del at nå her i weekenden :)

  SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena