En blog om mine to små mirakler.

21. jan. 2012

Har sovet hjemme i nat

21. jan. 2012  at 12.17
I går måtte jeg endnu en gang tage Mikkel med hjem om dagen, skulle dog tilbage om aftenen da der skulle tages blodprøver. Det var selvfølgelig helt okay, blev dog ret irriteret på en sygeplejestuderende fordi hun havde bestilt blodprøverne til kl. 19, så jeg kunne jo nærmest ikke nå at spise med min familie. Men Carsten var sød at lave tidlig aftensmad så vi kunne have lidt familiehygge.
Selvfølgelig var blodprøve damen forsinket, så hun kom først 19.30...

Nå jeg talte lidt for min syge moster og det endte med at både Mikkel og jeg tog hjem og sov.

Det startede dog ikke super godt. Ved første skiftning var hans stomipose gået løs. Den skulle jeg så skifte, men med nye poser jeg kun havde prøvet 1 gang. Mikkels tålmodighed, på det punkt, er ikke den bedste, så efter kort tid begyndte brokkeriet. Jeg fik klippet hul så posen passede, Mikkel brokkede sig lidt mere, da jeg var klar til at putte posen på, tissede Mikkel ud over det hele... OG på posen...mså måtte igang med en ny. Det var slet ikke så godt for Mikkels tålmodighed så han skreg endnu mere! Og når Mikkel skriger står der ting og sager ud af stomien... Så længe der står noget ud af den, kan jeg ikke putte ny pose på, for huden skal være helt tør...
Efter 30-45 min. Måtte jeg bede Carsten komme og hjælpe... Vi fik endelig en pose på, som dog ikke sad perfekt, men godt nok til at komme videre...

Hold da op mand!!!!!

Jeg var noget spændt på natten... Både fordi et var første gang Mikkel sov hjemme om natten og pga. stomiposen...

Men natten gik faktisk rigtig fint. Han vågnede to gange for at få mad. Den færste gang skulle posen så skiftes.
Jeg linede alt op på badeværelsesgulvet... Et blødt håndklæde som Mikkel kunne ligge på, på det opvarmede gulv. Lavede en flaske som blev stablet på håndklæder, så Mikkel kunne drikke af den i mens jeg skiftede. Og så gik jeg stille og roligt til værks... Det gik rigtig fint på denne måde, så det er sådan det bliver fremover.... What ever works!!!

Nu sidder vi så på OUH igen. Mikkel blev vejet til morgen og havde desværre tabt sig 40g.
Vi venter på stuegang og imens har jeg lavet et skema over præcise tider for Mikkels mad, det ekstra væske han skal have + imodium til maven, og så har jeg tænkt mig virkelig at tale for min syge moster mht. at komme hjem og sove fremover og så bare til tjek på sygehuset.
Så nu må vi se hvad de siger :-)

1 kommentar:

  1. Sikke en udfordring I har klaret med stomien i gå aftes. Jeg er fuld af beundring for jer.
    Det tegner vel nok godt alt sammen :o)

    SvarSlet

© Miraklerne, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena